USA-turen

tirsdag 22. januar 2008

Skautur

I dag greide e å gå meg vill inne i skauen som ligger rett på sida her. E skulle gå ein liten tur innover i skauen bare for å se meg rundt.
Det var så godt å bare nyte naturen, det var godt og varmt og det lukta omtrent parfyme inne i der. Skauen var skikkelig tett, så e måtte følge stiane. I god amerikansk stil var de egentlig ikkje lagd for å gå, e trur de egentlig bare var for firhjulinger.
Etter å ha gått ei lang stund fant e ut av at e ikkje viste hvor e var lenger, ikkje noken god følelse når en er langt ute i ein skau som folk e redde for på grunn av alle slangane og det nærmer seg kveld.. E klatra opp i et tre for å se om e kunne se hvilken retning flyplassen lå i, men den var ikkje å se.
Det treet var egentlig nokså stilig, for det hadde ein stol i toppen som tydeligvis var ein jakt-post. 50 meter lenger borte lå det ein liten haug tørre maiskolber som må ha fungert som åte ein gang i tida. E trur det må ha vært et godt jaktterreng, for i løpet av den korte turen min så e ett rådyr eller lignende.
Etter hvert kom e heldigvis på at e hadde gått med sola i augene då e kom inn i skauen, så e gjorde mitt beste for å ha den i ryggen heile tida, ikkje så lett når en må følge diverse svingete stier.
Etter eindel prøving og feiling fant e heldigvis veien ut igjen!

Her er et bittelite glimt av valgkampen: Etter at det blei snakk om at det hadde vært et valgkamp-møte i en naboby, kom læreren vår med følgende komentar: "Hillary allso came along.. on her broom" Det er nok tvilsomt om ho fikk noen stemme fra den kanten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

det hørs bra ut at du kommer deg ut i skauen. Kva slag tre var det der, var det lauvskau? Og tenk så fint å sitte på ein "stol" i ein tretopp, det kunne eg ha likt!

Sigrid sa...

:P Godt du kom deg ut igjen;) Kompass neste gang kanskje?

Hehe, nei, du e vel i South Carolina, e du ikkje det? Republikanere der. Veldig.

Anonym sa...

Så spennende det høres ut med skautur i helt nytt og ukjent terreng. Godt at du fant ut igjen. Kanskje det finnes kart over området.Er der noen fjell i nærheten tro?