USA-turen

mandag 7. januar 2008

Nye inntrykk

Det e jammen et rart lan e har kommet til her borte! Mykje som e forskjellig.
De e ein heil mengde småting, som at det er runde dørhåndtak. Det var óg til stor fortvilelse at e oppdaga at det ikkje kom vann da e skrudde på krana til dusjen, men så oppdaga e at e skulle dra i den.

Butikken e utrolig stor, den har nesten alt en kan ønske seg og mykje til. Det er for eksempel ca 20 meter med frokostblandinger. Det rareste med heile butikken er elektriske handlevogner med stete for folk som synes det e stritt å gå rundt i butikken.

Det som har vært til størst fortvilelse for meg var når e skulle kjøpe dyne. E kjøpte noke som så ut som ei dyne, men det viste seg å være et sengeteppe og to lakner og to dynevar, så nå ligger e og skal prøve å få sove inne i ein mengde lakner og inga dyne.
Det e heilt ufattelig at et folkeslag som sover under lakenet kan bli ei supermakt.

E har alt fått kjøpt meg bil, ein 99 modell chevrolet camaro, den er dugelig gild, også ser den fin ut. Men det tar nok ei stund å venne seg til automatgir.

Det blir litt innkjøp nå den første tida, og e har au fått bestilt meg flightbag og headset, så nå går e og gleder meg som ein liten unge til å få dei.

6 kommentarer:

Anonym sa...

heisann anders.
ser du har blogg (takk til din søster)

Arti å høre/lese åssen du har det i USA. Mulighetenes land. Hehe
Håper du har det fint.
God Bless.
- Elisabeth -

Anonym sa...

Ja ja, du lærer stadig noko nytt. Det kan jo hende det er så varmt der du bur at du kan bli glad i "teppene" dine. Men kva sov du med den første natta?Nå har me kjøpt head-set med mikrofon, og neste steg blir å laste ned skype. Så kan me snakke i veg.

Anonym sa...

Hei Anders!!
Så kjekt att du og ha blogg, så kan me fylle me deg der borte!! For ein flotte bil du har kjøpt, du leve livet når ser me. Stor forskjell fra bilene her hjemma vertfall - hehe!!
Kosa deg videre!!

- Mona

Anonym sa...

Gildt å lese Anders.
Heftig bil :)
Eg følger spent med på bloggen for nye oppdateringar.

Klem Marte

Anonym sa...

Hei Anders.
Vi i Brussel følger med. Artig å ha kontakt med deg på MSN også.
Lykke til !!

Klem

Anonym sa...

Likte den bilen, altså! :D