USA-turen

onsdag 30. januar 2008

4 stater på 24 timer

Nå har e hatt eindel hektiske dager:
I helga så skulle me jo til Orlando og hente bil, så før soloppgang var me på vei nordover mot Wilmington i North Carolina, der flyet gikk fra.
Når me kom opp dit, viste det seg at me hadde beregna litt vel god tid, så me benytta anledningen til å besøke ein lokal severdighet: USS North Carolina. Et stort slagskip som var i bruk under andre verdenskrig. Det var gigantisk! Den hadde et mannskap på 2300 og ni 16 toms kanoner. Så gikk turen sørover til varmere strøk der vi så på bil.
Det blei ikkje noke bilkjøp, så då var utfordringa å komme seg heim igjen. Flybilletter var heilt urimelig dyrt, så det endte med at me leide ein bil og kjørte opp igjen. Turen gikk gjennom Florida, Georgia og heim til South Carolina igjen.
Det var litt av ein tur, mesteparten av tida kjørte me på fine motorveier med fartsgrense 100km/t og meir. Likevel tok det 11 timer å kjøre heim, med bare tre kjappe stopp.

På veien opp hørte e ein heftig sang på radioen: det var ein country sang som bla gikk slik: "Some say this country is only looking for a fight, after 9-11 I really hope they´re right" og "We will let them feel how we felt" Tydeligvis noen som er mer ekstreme enn andre her borte.

Ellers begyner e å komme inn i rytmen på skulen: Det er mykje av både jobbing og morro. Det er liksom ikkje så surt å stå tidlig opp når det er for å komme seg ut og fly.
Her er et fly som var innom for å fylle bensin.
Det er morro å tenke på at det er fullt mulig å jobbe med slikt utstyr om et par år.

Ingen kommentarer: