USA-turen

tirsdag 8. januar 2008

Nå e e i gang

Nå er første orntlige skoledagen unnagjort, det var mykje signering av diverse kontrakter og papirer, men det må vel gjøres det og.

Fikk beskjed om at hvis vi snakker noke anna enn engelsk på skolens område så blir vi "grounda" altså nekta å fly. En dag første dagen, to dager neste osv.

Så møtte vi læreren vi skal ha på ground school, en pansjonert Air Force flyger som virka som ein veldig gild kar. Han delte ut ei mengde bøker og utstyr. Begynner nesten å bli skeptisk til om det går an å lære så mykje. Vi fikk også endel ting soom trengs til flyginga, bla ein skjerm til å spenne fast rundt hodet for å ikkje kunne se ut av flyet når en trener på insrumentflyging.

I mårå skal vi til County sheriff office for å ta fingeravtrykk, så er det bare å vente på at de skal gå gjennom systemet hos myndighetene. Når avtrykka er registrert er det bare å flyge, så e satser på å komme meg i lufta i løpet av et par veker.

Her e et par bilder fra leiligheten min, med rom kameraten min Lucas stående bak kjøkkenbenken.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mange bøker!! Bur du i sammen me ein som heiter Lucas? Klem<3

Anonym sa...

Det var felt så mye du må lese,men alt skal jo ikke gjøres på i vinter.Og tenk så flink du blir i engelsk ! Leiligheten ser fin ut,håper du og Lucas kommer til å trives sammen.

Anonym sa...

Hei du! Nå lurer me på om Lucas er norsk eller kva han er. Og du må passe deg vel for ikkje å snakke norsk på skuleområdet. Men heime får du vel lov? Det er litt rart å tenke tidsforskjell, du kommer jo seks timar etter oss. Ha det godt!
Du har fått ei pakke frå Britt Elise i Sør Afrika.