USA-turen

søndag 2. mars 2008

fight night

Det her har vært ein virkelig innholdsrik dag, med både bursdags-selskap, bading og slosskamp på TV.

Det begynte med at me hadde et overraskelses selskap for ei av jentene i gjengen her borte, det var skikkelig trivelig og mykje morro.
Etterpå skulle me egentlig bade i bassenget i det leilighetskomplekset me var i, men det var stengt. Det var tydeligvis ikkje nok til å ta motet fra folk, så me gjorde noke e ikkje hadde klart å komme på på egenhånd: Me reiste bare ned til et hotell og ei av jentene spurte om ho kunne få nøkkelen til bassenget. Det var ikkje noke problem, endå det er nok veldig sansynelig at de trudde me var hotellgjester.

Etter at me hadde bada fra oss reiste me til ein resturant/pub som viste ein stor tittelkamp i UFC Ultimate Fighting Championship. Det er ein kampsport som heiter Mixed Martial Arts og poenge er at folk med bakgrunn innen forskjellige kampsporter skal få sloss og se hvem som faktisk er best når det nesten ikkje er regler involvert. Det kan faktisk være skikkelig intressant med for eksempel ein bryter mot ein bokser.
Det var litt av ein opplevelse, både å følge med på kampen og tilskuerene. Mitt inntrykk var egentlig at tilskurerene var mindre siviliserte enn de som sloss. Alle satt og ropte og skreik om å skrekkelig de burde skade hverandre.
De som sloss virka egentlig veldig profesjonelle: så lenge de sloss så det ut som de prøvde å slå hverandre ihel, med spark og kneing i hauet og diverse andre voldsomheter. Men så snart dommeren blåste i fløyta var de gode venner og hjalp hverandre opp fra golvet.

E fikk også sett et intressant eksempel på at USA er et foregangsland innen reklame. Det var noken som hadde laga reklame på ei av de små gummimattene som ligger i bunnen av pissouaret. Det er jo egentlig ein genial plass, særlig på et sted der det går med ein del øl og så godt som alle må få det ut av systemet med jevne mellomrom.

1 kommentar:

Anonym sa...

Er det ikkje noko som heiter at ein ikkje har meir moro enn ein finn på sjøl? Eg trur du må reknast til den oppfinnsomme delen av oss. Du får i allefall opplevd ein del, og det er bra. Her er det bra med oss alle saman.