USA-turen

lørdag 15. mars 2008

Charleston tur

Fredag til lørdag hadde e ein kjempefin tur ned til Charleston.
Det var meg og fire jenter som reiste nedover for å besøke ein kar. Turen gikk greitt, men det var nesten så e skulle ønske e kunne skru av ørene etter ei stund. Tydelig at inget problem er for lite til å blåse opp til noe uoverkommelig og tragisk.Då me endelig kom ned, viste det seg at han budde i et skikkelig koselig sørstats-hus, det lå langs ein grusvei som het Cotton Plantation rd. Foran huset sto sønnens store pickup og farens enda større utgave.
Dagen etter fikk me tatt ein skikkelig turist-tur nede i sentrum, men først så me på ei veldig stor eik som er nokså kjent i følge "guiden" vår.Etter å ha sett på eika fikk me sett litt på sjølve byen, som er veldig gammal, den spilte sin rolle både i frigjørings-krigen og borgerkrigen.
Husa var blandt det meir staselige e har sett, særlig nede ved vannkanten og utifra bilparken var det tydelig at folka der hadde god råd.Det e alltid morro å legge merke til de små detaljene når en e ute og går slik. Dagens var heilt klart ein mann på rundt 50 år, skikkelig muskuløs motorsykkel-type som gikk rundt og leide på ei bikkje. det rare var at det var ikkje ein pittbullterrier slik en kunne ha forventa, men ein liten velstellt puddel med et rosa skjerf rundt halsen..

1 kommentar:

Berit og Irene sa...

Du oppleve jammen mye spennande!! Kjekt å følga med på bloggen din :)

- Irene