USA-turen

tirsdag 28. april 2009

Ut på eventyr igjen

I går fant Yoni og meg ut at det var på tide å ut på litt eventyr igjen. Dagens oppgave var å komme ett skritt nærmere cowboy-tilværelsen (han har veldig bestemte meininger om at når en bur i USA, så må en bli cowboy og det inkluderer å: kjøpe hatt og boots, lære å ri og å skyte med winchester og revolver) 
Vi fant ein rideskole, men det var ingen folk der. Er nesten merkelig hvor skummelt det er å gå inn på andres eiendom her borte, folk er veldig glad i privat eiendomsrett og retten til å forsvare den. 
På vei opp til rideskolen hadde vi et lite eventyr: vi stakk innom ein aligatorfarm. Problemet var at detta skulle være lavbudsjetts-tur og det kosta penger. 
Då me spurte ei av vaktene om å mykje det kom til å koste så lente han seg litt over mot oss og sa: "hvis dere later som om dere allerede har vært på tur med sump-båten så kan dere snike dere inn og se på aligator-showet" Me gjorde som han sa og sneik oss inn. Det var nokså morro! Var ein kar som gjorde alle mulige slags ting med aligatorene. Og så blei det jo litt ekstra spennende fordi me egentlig ikkje skulle være der. 
Etter showet var ferdig fikk me lov til å ta bilder med ein aligator i nevane. 
Meg med ein aligator

Dyrepasseren med ein aligator

Ingen kommentarer: