USA-turen

søndag 3. februar 2008

Superbowl

I kveld har e vært skikkelig Amerikaner; e var med ein gjeng og så Super Bowl (cupfinalen i amerikansk fotball)
Sett med utenlandske auger, så det egentlig bare ut som ein eineste lang slosskamp, men det var vist et system i galskapen. Det var egentlig nokså merkelig, for det virka nesten som om reklamepausene var hovedsaken: når de spilte, fulgte bare ca halvparten sv folka med og under reklamepausene var alle heilt med. Det må jo nevnes at det var veldig forseggjorte reklamer spesielt lagd for denna eine kampen.
Det var New York Gigants (i hvitt) som vant enda New England Patriots var soleklare favoritter.
Denna helga har e virkelig gått inn for å bli ein veltilpassa innvandrer, det er ikkje nok med at e så på "football" i kveld, men i går kveld var e med ein stor gjeng og grilla. Det må ha vært godt over 100 folk og e blei kjent med ein god del.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så bra at du får gjort litt slike ting som ikkje berre er skule. Det kan nok bli ein god amerikanar av deg, skal du sjå, i alle fall for ei lita stund.

Anonym sa...

Så moro!
Bare ikkje bli altfor amerikaner, så går det nok bra :)

Anonym sa...

Det virke jammen så du har d heilt konge!!
Drømmen har jammen gått i oppfyllesle=)

Jordå rundt 2008 sa...

heei;) d hoertes kjempe goey ud!! hehe.. kossen foeles d aa ver litt meir tilnerma amerikaner? kossen gaar skolen? vanskeligt elle bare kjekt? korti du ska heim te norge igjen? vettu? kleem fra bangkok

Anonym sa...

heisann!

Det e så bra at du opplever ting. Ikkje så lenge sia e nesten va litt på småbesøk. E va på Cuba.

Håper du fortsatt har det bra! Det e kult!