USA-turen

torsdag 14. februar 2008

Hverdagsliv

Nå begynner det etterhvert å føles heilt normalt å bu her borte i USA. Det er heilt utrolig hvor fort det går.
Fordi om følelsen av hverdagsliv kommer snikende, betyr det ikkje at e trives mindre her borte, snarere tvert imot. Livet er bare heilt fantastisk! Jeg har fått blitt kjent med mange bra folk, jeg får fly rett som det er og det er ikkje så veldig kaldt her borte.
Det hender at e får noka små kultursjokk fremdeles: feks ein søndag då e var i kjørka og det plutselig kom ein kar med pistol og satt seg på sida av meg. Riktig nok var det ein politimann, men e synes det var litt rart likevel.
Noke anna som tar litt tid å venne seg til er å vite hvordan maten skal smake, det har hendt et par ganger at e har forventa søtt og det har vært sterkt.. når det først er snakk om mat, så e forstår godt hvorfor det er så lett å ete for mykje usunn mat her borte: det er gatekjøkken nesten over alt! Så e prøver å begrense det litt i tillegg til at e har begynt å jogge litt og løfte noke vekter. Det gjeldet å passe på formen, så den ikkje blir for rund.
Ellers er det morro å ha skulen på ein flyplass: rett som det er kommer det fly innom på lenger og kortere stopp. Då er det gildt å ha kameraet i sekken og dokumentere litt. Her er et par av flya som har vært innom her i det siste:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så godt å høre et du trivast! Det å kunne tilpasse seg er ein nyttig egenskap! Her var det minus 10 i dag og strålandes sol. Vinterferien begynner i dag. Mari og Magnus kommer heim. Hos deg blir det vel snart våren. Kos deg!

Anonym sa...

Det høres ut som om du virkelig har funnet deg til rette. Det er godt! Og bra at du er OBS på at junkfood ikke er godt for vaskebrettet ditt! Søndagsturen i dag går i 8 plussgrader og overskyet Søgnehimmel, og håp om å finne blåveis. Finner jeg det, sender jeg et bilde...
:-)

ELLEN sa...

E trur e hadde rymt om nåken hadde tatt me se våpen inn i kjørka. Har dei ikkje våpenhus?

Moro å lese de du skriver på sida di, e e støtt å stadi innom! Ha de jilt så lenge!