USA-turen

lørdag 13. desember 2008

Litt av ein skule

Nå i går fikk vi ein mail fra skolen i norge, der det sto at vi kunne vente å få ei regning i posten på grunn av ei prisjustering. Og sant nok, så kom det ei regning heim til Gjerstad i posten: 24.800 kroner!
I tillegg så har de sagt til oss at vi må regne med å betale for ein del av timene våre av egen lomme. 

Regninga var heilt blank, bare ein sum og ikkje noken begrunnelse, men vi har fått muntlig beskjed om at det er fordi de ikke har så god økonomi og har fått noe eksrautgifter med oss.
Men de har jammen meg råd til å betale sjefen sin godt! Her er lønnsutviklinga hans: 2004: 573.000   05: 627.000  06: 1.395.000   07: 2.001.000 det er imponerende lønning med tanke på at firmaet hevder å slite økonomisk. Jeg skulle likt å melde meg inn i den fagforeninga han er med i! 
Han må få lov til å tjene så mye han bare vil, men e synes det blir litt merklig med slike lønninger i et selskap som klager på dårlig råd. Her er ein link til ei lita oversikt

Men det e jo på langt nær bare forferdlig her borte, en kan jo ikkje la slike ting ta motet fra seg. Her om kvelden var e ute og gikk ein tur då e plutselig så ein av bilane til CSI-miami (Miramar e ein bydel i miami
En kan jo ikkje syte og klage når en får se slikt.


Bare som ein liten digresjon, så så e nå at e har treff på bloggen her ifrå alle verdensdeler unntagen Australia nå.

Ingen kommentarer: