USA-turen

søndag 7. desember 2008

Flyulykke

I går ca 15:30 var det en av 172'ane fra skolen vår som holdt på ute i et øvelsesområde vi deler med fleire andre skoler. Det ser ut som om det var en kollisjon midt oppe i lufta, såkalt "mid-air collision." Det andre flyet var ein Piper Seminole fra ein nabo-flyplass. Det var fire folk som omkom, to i hvert fly.
Instruktøren fra vår skole var ein 25 år gammel gutt fra Jamaica og e vet ikkje heilt hvem eleven var, men han var ikkje nordmann.

Det blir til at en tenker litt ekstra etter slike ting, særlig siden e var oppe og fløy da det hendte, vi landa som normalt og hørte ingenting om det før i dag. E kjørte til og med forbi området der det flyene lå i dag uten å vite om det. Det kunne jo akkurat like gjerne ha vært meg. 

Nå i ettertid er vel det eineste en kan gjøre å be for familiane og å ta lærdom av det som skjedde. Flyging e fremdeles like trygt og e har ingen planer om å få flyskrekk. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, slikt kan hende, og det må vere veldig spesielt at det heder med nokon på same skule som deg. Men det er som du seier, du kan berre vere oppmerksam og vaken, og be for dei det gjeld. Det blir vel noko slag sermoni på skulen skule eg tru. Ha det godt, Anders!