USA-turen

torsdag 27. november 2008

Thanksgiving

For et par dager sida så var e så heldig å bli invitert på Thanksgiving-middag Eric, ein kar e har blitt kjent med her. Festen blei holdt i huset til onklen hans.

Når e kjørte oppover fikk e inntrykk av at e kom inn i et nokså fint område: en så ikkje husa frå veien, bare et parklignende område. Huset var heftig for å sei det mildt! Det var søyler på sidene av døra og rundt fire meter under taket inne. Det var akkurat slik et hus som en ser på film. 
Folka var noka av de kosligaste e har truffet, åpne og gjestfrie og ikkje minst morroe å snakke med. Det var ein heil del folk: Tanter onkler og søskenbarn, søskenbarnas ektefellers familie, så me var vel rundt 15 folk. 

Maten var uvanlig god, alle delane av familien hadde med seg mat: alt fra talløse forretter, stor kalkun, mykje tilbehør og ein omfattende dessert-buffet.
Etter maten satt me og skravla til godt ut på kvelden, skikkelig trivlig!
En merka at det var folk med god råd: me gikk ut for å se på den nye bilen til ei av jentene som var omtrent 17-18 år. Ho kjørte rundt i ein fin Jaguar som ho hadde fått av stefaren sin. Du får begynne å mase på pappa Mari:)

I tillegg til detta her så har e oppdaga at den tidligere omtalte prsonen som sparka til baderoms-døra au har slått hull i gipsveggen. Etterpå har han prøvd å tette hullet med det gule modellfly-sparlket mitt. (Ikkje e han særlig flink til å sparkle heller) E trur me kan se langt etter depositum..

Ingen kommentarer: