USA-turen

fredag 21. november 2008

Dagane i Miami

Nå får e nevne litt av de siste daganes hendelser: 

På mandag og tirsdags kveld, så var jeg sammen med den gjengen jeg traff i kirka her borte, skikklig trivelig! Mandag var det møte og tirsdag så var det ein av karane som hadde et bål i hagen som me satt rundt heile gjengen. Fikk prøvd meg litt på barndoms-kunster igjen, for det var et tre som var uvanlig fint å klatre i, så det måtte prøvast.
Flyginga går nokså radig framover, har runda 400 landinger nå og har 237 timer i lufta. 
Det kommersielle sertifikatet som e holder på med nå e faktisk skikkelig utfordrende, var ute i dag og øvde på noke som heiter "lazy eight" og det føles til tider som om det er umulig å få det skikklig til. Men etter å ha holdt på ein god time fikk e til et par som var brukandes, så det går heldigvis til slutt, endå det kan føles håplaust inne i mellom.

Men det e jo ikkje bare pugg med denna flyginga heller: I dag fløy me litt opp og ned på vei heim, så me var heilt vektlause, nydlig følelse når en lukker augene og slakker sikkerhets-selen.
Me hadde au litt morro med ein stakkar som var overdrevent seriøs på radioen i øvelsesområdet, me begynte å gjøre radio-meldingane våre med like mykje detaljer og innlevelse som han, men då blei han sur.. En må tåle såpass synes e, endå det e vel kansje litt urettferdig med internhumor på radioen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det var godt å få litt nytt. Øv på åttelal og andre slags tal du, men ikkje ert nokon gjennom radioen!

Anders sa...

Det som skjedde var at han kjefta på oss når me snakka som me bruker på radioen, så me snakka slik som han ville, bare med litt ekstra innlevelse.

Anonym sa...

Såååå godt at du er på lufta igjen...oi...det er presis sagt!
Høres trivelig ut med nye folk du har blitt kjent med. Bål i Florida høres kjekkere ut enn bål i California!
Er glad for at du får trent mye på sprøe flymåter, og at jeg slipper å sitte på, foreløpig.
Mer enn nok for meg med turbulens før landing på Kjevik idag.
Onkel Svein hilser etter 4 turer i lufta. Første gang på 23 år.
Kos deg i helga, kjære nevø.
t. Jenny

Anonym sa...

Oi! E må få vært me dæ på ein tur ein gong! :D