USA-turen

mandag 20. oktober 2008

Litt fra norge og turen tilbake

Nå har det vist blitt litt lite oppgraderinger i det siste, men her e ei lita ei. Etter at e landa på Gardermoen hadde e to veldig trivlige veker i Norge, først heime ei stond med familien, innom UIO basen i Skien, så vestover til Stavanger, Sola og Klepp ein tur, hein igjen og til slutt ei runde i Oslo. Det var ein bra ferie synes e, hektisk, men det var fordi e hadde mykje bra folk å besøke, så då skal en jo ikkje klage og så e det jo ikkje akkurat stress som e problemet her i Miami.

E hadde ein liten episode heime som nesten må nevnast: familien var ute hos Tante Anne Marit og der fant me ein orm som e tenkte det hadde vært morro å fange.
E tenkte jo såklart det var ein Huggorm, så den blei behandla veldig forsiktig. Men i ettertid har e funnet ut at det var ein Slettsnok som e veldig ufarlig: det verste som kunne hendt var at den kunne ha prøvd å kvele neven min. 

Turen tilbake til USA var heller hektisk, e endte opp med å springe som bare det både i København og New York.
Helga blei tilbragt i Conway hos ein kamerat som heiter Adam, veldig trivelig! E rakk å treffe ein god del av de folka e kjenner der oppe og det e jo alltid trivlig. 

I dag tidlig då e fløy ned fra Conway fikk e motbevist ein teori: Den går ut på at fordi om det så godt som alltid e minst ei veldig søt jente på et fly, så havner ho aldri på sida av meg, til tross for at det statistisk sett skal skje innimellom. Denna gongen havna e på sida av ei veldig pen ei som var ute og reiste med faren sin, trudde e. Det viste seg faktisk at det var kjæresten, så e fikk motbevist teorien min til ingen nytte, men tar ikkje det så tungt.

Etter å ha blitt spurt mykje om åssen finanskrisa påvirker ting her borte så bestemte e meg for å sjekke litt etter og fant til min store glede ut at folk solgte unna alle tinga sine i panikk,
så e kjøpte like godt ein Lambourghini, ein Morgan 4/4 og et småfly :)
 Det e nok heldigvis (desverre) ikkje så gale her, men det e litt fint å se på rundt forbi.

Det e sa tidligere om at det e bare å kommentere står fremdeles ved lag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har nåken artige teoriar :)
Får håpe du får motbevist teori din igjen ved ein seinare anledning.

Var koseleg å møte deg i Oslo!
Ha ein flott haust (viss det er haust hos deg nå) i Miami.

Klem frå Marte

Unknown sa...

haha.. synd, det med teorien din. Men en kan jo ikkje akkurat si at d e siste gongen du e ute og flyr, sjøl om d kansi e skjelden at d sitter fine jenter ved sida du foran i cockpitten. hmm.. d skulle du få gjort noe med. ;)
gla i du :)