USA-turen

søndag 26. oktober 2008

Flyging

Nå i dag så har e endelig fått begynt å flydd igjen:)
I går fikk e endelig beskjed om at e var blitt tildelt ein instruktør, e hadde vært så heldig å få Lucas som gikk i lære med og budde på rom med i 9 mnd, så en kan vel sei at e kjenner han rimlig godt. Og etter litt masing så fikk e fly den første turen min siden e kom bort hit etter ferien. 
Det e veldig forskjellig å fly her i forhold til Conway. Ute i øvelsesområdet vårt over everglades hadde e det litt morro med noka turister i ein slik ein sumpbåt med flypropell på, e gikk ned til 500 fot og fløy så seint e kunne slik at me kjørte omtrent like fort og holdt følge med de ei god stund.
Før e letta så fikk e beskjed om at det var kamp på ein stor stadion rett ved sida her, så det var forbudt å fly nærmere stadion enn 3 NM. Det førte til at e måtte svinge base nesten rett på utsida av rullebanen (veldig nærme i forhold til normalen) for å ikkje komme inn i forbudssonen. I tillegg så er det et luftskip som holder til på flyplassen her og det er to paralelle rullebaner der folk tar av og lander samtidig, så det e nok å tenke på.
Ellers kan det nevnes at folk så rart på oss då meg og ein kamerat var ute og åt i går. Me blei sittandes og fortelle røverhistorier og endte opp med å le så forferdlig mykje at folk så litt rart på oss. De var nok bare missunnlige, for det e neimen ikkje alle som har det så morro

1 kommentar:

Unknown sa...

Hehe.. utruli trivli! Konge at du fikk Lucas som instruktør. Då kan e tenke me at du får lov til litt meir enn du hadde ellers. og har d litt moroere. :D kjempe gla i du!