USA-turen

lørdag 5. juli 2008

New york og Instrumentflging

Siden sist har e rukket å ta meg ein tur opp til New York og starta så smått med instrumentflyginga.
Turen nordover starta med at e fløy fra myrtle beach på morrakvisten, e blei tilfeldigvis sittende ved siden av ordføreren i Myrtle Beach. Deet var litt av ein personlighet, fortalte blandt anna at då han var ung flytta han vekk då han var 17 og kom ikkje eingong heim til jul. Og alle som følte for å reise heim oftere enn det var svake mennesker som han hadde null respekt for. 
Når e kom opp var det bare å ta buss inn til Grand Central stasjonen midt i byen og prøve å finne veien til hostelet vårt på egenhånd, det gikk fint takket være et veldig oversiktlig T-bane nett.
Dagen etter møtte e resten av folka og det var bare å leike turister det me kunne. Me reiste og så Times square, tok båt forbi frihetsstatua, var oppe i Empire state building og fikk gått ein heil del.
Dagane gikk egentlig mykje i det samme og skal e være heilt ærlig, så synes e New York var litt oppskrytt.
Når e kom heim igjen var det først ei veldig rolig veke der e venta på at instruktøren min skulle komme tilbake og til slutt fikk e endelig begynt så smått med instrumentflyginga.
I går fikk e prøve mein første instrumentlanding, det er ein nokså rar følelse når en har vært ute i ein times tid uten å ha sett ut vinduene og når en e nede på 900 fot får en til slutt beskjed om at en kan ta av "hooden" ig så er rullebanen rett frammafor nasa på flyet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen takk for kortet vi fikk fra New York!! Det var gøy. Vi nyter sommeren. Skjærgårds var topp i år.