USA-turen

fredag 11. april 2008

Oppdatering

Nå har det skjedd ein heil del sida sist innlegg. 
E har endelig fått somla meg til å få tatt amerikansk sertifikat. Det var nokså forskjellig fra Norge. Når e kom bort til DMV (amerikanske biltilsynet) måtte e først fylle ut ein mengde papirer og vise pass, visum, brev fra skolen og diverse anna. Byråkratisk skall det være. Etter det var det bare å ta ein kjapp teoritest og ut og kjøre i fem minutter. Nesten skremmende hvor lett det er. Fant også ut at aldersgrensa for å kjøre tung motorsykkel her borte er 15 år..

Det har blitt ei lang stund uten flyging nå, bhar vært lavt skydekke i nesten to uker. Men på onsdag fikk e kommet meg ut ein tur. Ufattelig nydelig å sitte der oppe og nyte solnedgangen heilt aleine!

Ellers kan det nevnes at det er gode sjanser for at heile klassa blir satt på bakken snart. Tingen er at vi føler skolen ikkje klarer å levere det den lover, så vi holder igjen ei nokså stor innbetaling og då er eineste svaret vi får at me kommet ikkje til å fly før den kommer inn. Hedigvis har me ein kar i klassa som kan eindel om slikt og er i kontakt med forbrukerombudet og advokat. Blir spennende å se utfallet av dette. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Godt å høre at du lever og blomstrer. Og jamen er der bra at ikkje 15 åringar kan kjøre yung motorsykkel her! Ja, ja, håper det snart blir meir aktiv flyging igjen!