USA-turen

mandag 14. april 2008

Første cross country

I dag har e endelig fått begynt på langturane mine. Etter to vekers ventetid var det endelig fint nok vær.
Det første e oppdaga når det gjaldt langturer var at det var veldig mykje planlegging, e gjorde over tre timer med forarbeid for ein flytur på under tre timer.
Me tok av etter ein nøye gjennomgang av det som skulle gjøras underveis og fløy nedover mot Moncks Corner, ein liten flyplass nesten nede ved Charleston. På vei ned fikk e oppdage at det ikkje er bare bare å skulle finne ut av et stort kart samtidig som en skal holde kurs og høyde. Var nydelig å komme litt vekk fra kjente trakter.
Me gjorde ein touch&go på moncks corner og fortsatte oppover mot Florence, som er ein "ekte" flyplass med kontrolltårn. E fikk sagt alt som skulle sies, om enn noke stotrende.
Det blei landing og bensinfylling der før me satte nasa heimover igjen.
Det ser virkelig ut som det kommer seg med flyginga nå for tida, e har alt blitt satt opp i mårå for nattflyging, gleder meg som ein liten unge.
Av andre viktige ting kan det nevnes at e har funnet leverpostei her borte nå, den selges i pølsefasong og kalles liver-sausage. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Friskt mot, Anders! Så gildt at du har begynt med langturar. Men når du flyg i mørket, er det vel ikkje sikkert at du finn vegen heim igjen?

Anonym sa...

Utruli moro å lese litt meir om å du driver med der borte! Lykke til med neste flygetur! Så gøy å skullt fly i mørket! :)