USA-turen

søndag 20. april 2008

10 landinger og 4.5 timer


E har fått flydd ein heil i dag, det blei solo-tur samme ruta som e allerede har fortalt om. Det var nokså nervepirrende å skulle snakke med tårnet heilt aleine, men det gikk veldig bra. Hvis det blir noke problemer så e det bare å sei at en er student pilot, så blir de mykje meir forstålige.
Etter et par timer på bakken var det rett avstad på natt introduksjons-tur. Me fløy ned til Myrtle beach og tok eindel ouch and go der. Utrolig å forskjellig det er å fly om natta, de vanlige referansane forsvinner, så en må bruke lys fra bebyggelse og veier. Og utrolig nok så er flyplassane veldig vanskelige å finne, det som er av lys på rullebanen ser fint ut rett frammenifrå, men fra sida er den veldig glissen, flyplassane er faktisk somregel mørkere enn det som ligger rundt.
Fra fredag klokka seks til klokka 12 lørdagsnatta var e med på et opplegg som heiter "30 hour famine" som gikk ut på at me ikkje skulle ete på 30 timer og sove i pappesker på plenen på universitetet. Alle pengene me fikk inn gikk uavkorta til mat-hjelp i katastrofeområder. Det måltidet me fikk klokka 12 er noka av det bedre e har smakt i mitt liv!
Denna veka her kan bli intressang, har to prøver og avsluttende eksamen for "Commersial Pilot License" pensumet, etter det setter me i gang med multi-engine pensum.

Ingen kommentarer: