USA-turen

lørdag 16. august 2008

Skytebanen

I dag var me ein liten gjeng som stakk bort på ein liten skytebane i Myrtle-Beach. Det var forskjellig fra norske skytebaner kan en trygt sei! De hadde all slags hagler og rifler langs veggane, alt fra jaktvåpen til diverse militære varianter. En kan meine sitt om våpenlovane her borte, men det e jo morro.
De har noke fint her borte som heiter "second amendment" om rettigheten til å eie og bære våpen. Men som undertrykte utlendinger er tydeligvis våre rettigheter begrensa til å leie våpen og bære dem inne i en lukka skytebane:) Og dette skal liksom være "the free world"
Når me kom inn var det bare å gå bort til disken og peke ut den pistolen en hadde lyst på, vise ID og så var det tut og kjør. Jeg fant meg en revolver (.38) og resten av gjengen tok hver sin halvautomatisk Glock. Våpna blei lagt i ei handlekurv.
Så var det sikkerhetskurset: ein av betjeninga viste oss hvilken ende som var fram og me måtte sikte på ein blink for å vise at me forsto åssen me skulle holde den.
Inne på sjølve skytebanen var det fire båser og ein taubane i taket så me kunne regulere avstanden sjøl. Me hadde 50 skudd hver og koste oss med hvert eneste ett. 

Men alt i alt så e e nok glad me har litt strengere våpenlover heime. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Så artig :)